Uslovi korištenja

Naslovna / Uslovi korištenja

Korištenje bih.imenik.eu, podložno je niže navedenim uslovima.
Autorska prava
bih.imenik.eu je baza informacija o kompanijama, preduzečima, uslužnim obrtima ... na području cijele Bosne i Hercegovine u  vidu podataka, tekstova, grafičkih elemenata, fotografija i slično. Sadržaj iz naših online baza je javno vidljiv putem Interneta a namjenjen je informiranju korisnika.
Javna vidljivost naših sadržaja ne znači da se dijelovi i cjeline iz toga smiju neovlašteno kopirati, bez dozvole izdavača koji zastupa autore ovdje objavljenih informacija i priloga, a posebno ne u cilju proizvodnje drugih publikacija (štampanih ili u vidu web stranica).
Prema Zakonu o autorskom pravu Bosne i Hercegovine, autorizirane sadržaje ne možete koristiti dok prethodno ne dobijete pisanu dozvolu zastupnika vlasnika autorskih prava. Autore ovdje objavljenih priloga zastupa izdavač web portala. Nepoznavanje Zakona o autorskom pravu. kao ni pozitivne namjere, prekršitelje ne oslobađaju od odgovornosti. Svako kršenje autorskih prava naših autora štititi ćemo svim pravnim sredstvima i javnom objavom na Internetu.
Uslovi korištenja

Podaci prikazani na bih.imenik.eu prikupljeni su pretragom interneta ili dobijeni od privrednika i posjetioca. Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje i regiona.

Ukoliko uočite netačnosti u podacima prikazanim za neki subjekt, molimo vas da nas o njima obavijestite, kako bismo ih ispravili.

Svi korisnici koji pristupaju poratalu bih.imenik.eu koriste njegov sadržaj na vlastitu odgovornost. bih.imenik.eu neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja bih.imenik.eu ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njegovom sadržaju.

Zabranjeni sadržaji
Iako pruža brojne pogodnosti, internet je i mjesto na kojem djeca imaju pristup brojnim neistinitim i neprimjerenim sadržajima. Kako bi se zaštitili od takvih sadržaja važno je da postoje pravila o korištenju interneta i što da dijete učini kada dobije ili vidi sadržaj koji kod njega uzrokuje nelagodu, strah, sram i druge neugodne osjećaje. Nepoželjni sadržaji podrazumijevaju različite pornografske i nasilne sadržaje, kao i one koji potiču mržnju i nesnošljivost bilo koje vrste. Važno je napomenuti da bez obzira na anonimnost koja karakterizira Internet, djeca i svi ostali imaju pravo na zaštitu od ovakvih sadržaja, a osobe koje objavljuju takav sadržaj mogu snositi odgovornost. 

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i nećemo biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

  Poslovni Imenik BiH

Sarajevska ulica br. 1

72000 Zenica, BiH

Tel : +38761925110
Mail : info@bih-imenik.eu
No Zatvoreno

Ponedeljak-Četvrtak9:30 - 17:00
Petak9:30 - 12:30 i 14:00 - 17:00
Subota9:30 - 13:30

O nama

„Poslovni Imenik BiH“ je agencija za online marketing i promociju Vašeg poslovanja. Adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi iz našeg imenika. Svjesni smo da je 21. vijek - era informacija a da je internet naj snažniji i naj efikasniji medij za promociju informacije.

Mapa Portala BiH-Imenik
Pregled Mape
  Vizija & Misija

Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje na jednom mjestu. Mi smo tu da Vam budemo sigurna i efikasna podrška u cilju razvoja i uvezivanja domaćih kompanija i razvoja domaćih potencijala.

Love BiH

Banka Paypal