Osnovne Karakteristike
Sve u jednom 100% Responsive Jedna trgovina
Prodajte bilo šta poput fizičkog proizvoda, digitalnog proizvoda ili licencnog ključa iz ovog jedinstvenog sistema e-trgovine. Možete prodavati kao jedan prodavac ili iznajmiti prodavnicu drugim prodavcima. Ovaj sistem 100% odgovara za bilo koji uređaj. Korisnici mogu koristiti bilo koji uređaj kao što je mobilni, kompjuter, tablet za korištenje ovog sistema. Podržani su svi operativni systemi. Ako želite kreirati web stranicu i prodavati samo svoje proizvode onda to možete učiniti vrlo jednostavno iz admin panela. Potrebno je samo da onemogućite opciju u admin panelu.
Prodavnica za više prodavaca Promjenjiva tema Više jezika
Ako želite omogućiti ljudima da prodaju proizvode na vašoj web stranici, onda to možete učiniti pomoću ovog sistema e-trgovine. Novi član se može pridružiti i ovdje kreirati vlastitu trgovinu. Možete promijeniti boju teme iz admin panela za manje vremena nego vam je potrebno za čitanje ove rečenice. Samo odaberite boju iz birača boja ili unesite svoju boju u heksadecimalnom formatu. Možete dodati neograničen broj jezika iz admin panela i vaši klijenti mogu izabrati bilo koji jezik sa početne stranice. Takođe podržana je opcija RTL jezik. Trenutno dostupan Engleski i Bosanski.
Više valuta Dinamični kuponi Social login
Možete dodati neograničen broj valuta iz admin panela i vaši klijenti mogu odabrati bilo koju valutu sa frontenda i sve cijene će biti pretvorena u valutu korisnika. Možete postaviti neograničen broj kupona po FIKSNIM CIJENAMA ili PROCENTIMA sa ograničenim i neograničenim zalihama kupona. Možete odabrati i datume POČETAK i KRAJ valjanostikupona. Korisnici se mogu prijaviti sa svojim FACEBOOK ili GOOGLE računom. Na ovaj način će te jednostavnije privuči više kupaca da lako i jednostavno kupuju proizvode.
Partnerski program C2B marketing Originalna ocjena proizvoda
Ova funkcija će inspirirati svakoga da promovira proizvode vaše trgovine. Ako dozvolite ovu funkciju, svako se može pridružiti ovom programu i može zaraditi novac putem marketinga. Svaki kupac se može prijaviti za prodavca sa svog korisničkog panela. To će inspirisati kupce da uspostave posao u vašoj trgovini. Ovu funkciju možete omogućiti ili onemogućiti na Admin Panel-u. Samo kupci mogu dati ocjenu o kupljenom proizvodu. Na taj način novi kupci mogu na osnovu ocjena predhodnih kupaca s povjerenjem krenuti u kupovinu. Ne može se dati lažna ocjena.
Zaliha proizvoda i boja Mogućnosti plaćanja Sistem faktura
Možete postaviti zalihe proizvoda, tako da niko ne može naručiti više proizvoda od zaliha. Možete dodati neograničen broj boja proizvoda kako biste privukli više kupaca koristeći funkciju biranja boja. Možete podesiti PayPal i Stripe način da primate uplate od kupaca. Sve je podešeno i samo trebate unijeti svoje informacije u admin panelu. Moguće je i plaćanje nakon isporuke. Omogućen je i Offline način primanja uplata. Prodavac i administrator mogu generirati dinamičku fakturu za kupce. Sve će biti dinamično tako da vlasnik sistema ne mora koristiti drugi sistem za kreiranje fakture. Faktura je u PDF formatu.
SEO proizvoda Individualna stranica prodavca RTL verzija
U svaki proizvod, dobavljač ili administrator može dodati prilagođenu meta oznaku i prilagođeni meta opis. To će pomoći trgovini da dobije više rezultata pretraživanja u bilo kojoj tražilici. Svi prodavci imaju svoju stranicu prodavnice. Oni mogu kreirati svoje reklame i bannere u svojoj stranici trgovine i podijeliti vezu do trgovine na bilo kojoj društvenoj mreži isl. To će vam pomoći da privučete pažnju kupaca. U ovom sistemu možete koristiti arapski ili bilo koji drugi RTL jezik. Možete sve prilagoditi iz admin panela. I ako je to praksa kod drugih, kod nas ne morate dodatno platiti za RTL verziju.
Obavjesti u realnom vremenu Upravljanje osobljem Planovi pretplate kupaca
Dobijat će te obavještenje (nova narudžba, povrat, komentar, recenzija...) na vašem Admin panelu, panelu za korisnike i panelu dobavljača. Tako je lakše provjeriti ažuriranja u ovom sistemu. Možete postaviti neograničen broj administratora i osoblja (moderator, kontrolor, blagajnik...) za upravljanje web lokacijom. Svaka od funkcija može imati različite dozvole i pristupe a niko ne može izbrisati glavnog administratora. Administrator može kreirati neograničene broj pakete za prodavce da se pretplate. Svaki paket određuje dužina trajanja i broj artikala. Ovaj sistem je veoma isplativ za poslovanje.
Prodaja licenčnih ključeva Prodaja digitalnih proizvoda Discussion system
Pored fizičkog i digitalnih (download) proizvoda, možete prodavati proizvode licenčnog ključa npr. licenčni ključ za Windows 10 ili igrice. Prilikom kreiranja proizvoda samo odaberite opciju Licenčni Ključ! Kao što smo pomenuli, omogućena je prodaja i digitalnih (download) proizvoda na veoma jednostavnom principu u kom sistem generira za svaki digitalni proizvod novi link za preuzimanja. Linkovi se generišu u odnosu na IP adresu kupca. Napravili smo  odličan sistem diskusije. Možete diskutovati sa bilo kojim prodavcem. Prodavci  i administratori mogu nesmetano javno ili tajno diskutovati. Omogućena je funkciju PHP i SMTP pošte.
Ostale zanimljive Karakteristike
Live Chat Troškovi višestruke dostave Dinamična lista želja
Video prezentacija proizvoda Galerija slika Dinamični Blog
Neograničeno dodavanje stranica Multilevel system Kategorija Filter proizvoda
Prijedlozi za pretraživanje Odbrojavanje s Linkom Atributi: boja, veličina, težina, dimenzije
Obračun poreza SEO alati Procjena otpreme / dostave
Povrat / Primjedba / Žalba Rezervacija proizvoda Upoređivanje proizvoda
Moj novčanik sa Balansom Baza znanaj (ČPP) I još mnogo tog...